sunt plecata de 6 ani din romania si am cu mine cei doi copii. (20 si 14 ani) acum sotul meu a deschis divortul si pentru ca nu am fost de acord sa semnez o hartie prin care imi cerea divortul ¨rapid¨ (nu a inteles ca nu se poate avand un copil minor) a deschis divortul si cere custodia copilului minor. el este cu mine aici de doi ani. Ce trebuie sa fac? Aici nu am fost citata, prima infatisare a avut loc. va trebui sa vin cu copilul in romania? poate obtine custodia copilului? daca vin fara semnatura lui nu se poate intoarce si pana s-ar termina divortul copilul poate pierde un an de scoala....
Virginia
Nu este necesara prezenta dvs. la proces.
In cazul in care aveti stabilita resedinta in strainatate, puteti angaja un avocat care sa va reprezinte in procesul de divort.
Nu aduceti copilul in tara pt nu se va mai putea intoarce.
In cazul in care minorul este cu dvs. de o perioada atat de mare, sotul dvs. nu are nicio sansa sa obtina incredintarea lui.
Separare-divort
eu1978
Buna seara,
Sunt casatorita de 12 ani si am o fetita de 11 ani.Casnicia nu poate continua din motive bine intemeiate(''reprize'' violente atat fizice cat si ... (vezi toată discuția)