avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma activa - cel putin un angajat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma activa - cel putin un angajat?

Daca am un SRL cu obiect de activitate, distributie- produse-agroalimentare, cu o cifra de afaceri mica(aproximativ 20000 de lei/an), este absolut necesar sa am cel putin un angajat pe firma? Multumesc:) .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 13 Iulie 2011
Nu este obligatorie ... decat in cazul in care doriti sa va declarati microintreprindere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare punct lucru, alta activitate alg73 alg73 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o firma cu obiect de activitate principal \"Prelucrarea automata a datelor\" (microintreprindere) si as ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma Marianpruna91 Marianpruna91 Buna ziua!trebuie sa imi deschid o firma ,pe care o folosesc in domeniu de service care nu am nevoie de angajati...pe aceasta firma o sa am de facturat undeva ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau pe venit? tinaval11 tinaval11 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca am facut o gogoasa mare sau nu .Am infiintat un SRL , am optat pentru impozit pe profit ....iar acum contabila ... (vezi toată discuția)