avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii durata co dupa concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

durata co dupa concediu medical

un salariat a fost in concediu medical din luna ianuarie 2010 pana in 15 iulie 2011 urmand ca incepand cu 29 iulie sa se pensioneze la limita de varsta dar a solicitat co.Cate zile de co i se cuvine avand in vedere ca 18 luni a avut cim suspendat?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:16, 13 Iulie 2011
Proportional cu perioada lucrata (16 - 29 iulie 2011).
Art.145 (2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste in contractul individual de munca, cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihnă. michel58 michel58 Bună ziua! Am decizia de pensionare dar lucrez încontinuare (lucrez la CFR) vreau să ştiu dacă anul viitor (dacă nu lucrez tot anul) am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna mirela.onciu mirela.onciu Ma pensionaz in luna iulie a acestui an, doresc sa aflu daca beneficiez de concediu de odihna integral, sau doar aferent perioadei lucrate. (vezi toată discuția)