avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Renuntare la casa in favoarea bancii-consecinte
Discuție deschisă în Executare silită

Renuntare la casa in favoarea bancii-consecinte

As dori sa stiu daca nu mai vreau sa platesc ratele la banca si le dau casa inapoi ce consecinte pot avea daca nu isi recupereaza intreaga suma din creditul ramas?Mentionez ca nu mai am alte proprietati pe numele meu,doar salariul de care se poate atinge si care nu e mare. Multumesc anticipat.
Incercati sa gasiti dumneavoastra un cumparator si sa obtineti macar un pret care sa acopere creditul, cereti acordul bancii pentru vanzare, banii intra in cont si lichidati creditul.
Banca va face licitatie, daca nu se vinde din prima sedinta va proceda la reducerea pretului si aveti toate sansele sa ramaneti cu o diferenta de credit de achitat care o sa va diminueze salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa renunt la apartament ipotecat ? halupacristina halupacristina Am facut un credit in franci elvetieni si ma intereseaza cum se procedeaza in situatia in care vreau sa renunt la apartament cu ipoteca pe el#-o. Creditul l-am ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)