avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

Buna ziua,
Suntem o asociatie de proprietari cu 6 imobile in componenta si 60 de apartamente.Am urmatoarele intrebari:
1 Cum putem sa obtinem statutul de zona rezidentiala
2 Cum putem determina constructorul sa termine lucrarile de amenajare promise in antecontractele de vinzare-cumparare
3 Sintem chiar sub un traseu de aterizare de avioane ,se poate face ceva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: presman , utilizator 23:40, 6 August 2008
Statutul de zona rezidentiala vil puteti crea singuri cu absolut tot ce implica el daca dispuneti de fonduri , constructorul are obligatia sa respecte clauzele contractuale in caz contrar va suporta rigorile legii , in legatura cu ,culoarul de zbor al avioanelor, n-ati specificat citi metri sunt de la pista la locuitele dumneavoastra pentru ca legea nu permite consruirea s-au amenajarea de or ce ,decit la oanumita distanta de aeroport ,asa ca daca va ginditi sa schimbati traseul de zbor al avionelor ,nu se poate . Mariiky
Multumesc pentru raspuns,puteti sa imi dati tot ce este necesar pentru zona rezidentiala?
Distanta de aeroport aproximativ 7 km,aveti dreptate cred ca nu se poate face nimic cu culuoarul de zbor.
In legatura cu constructorul,mai are vreo valabilitate antecontractul de vinzare cumparare de vreme ce s-a intocmit contract de vinzare cumparare?
Va multumesc pentru atentia acordata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren expropriat indirect? Tudor Birlea Tudor Birlea Situatia de fapt: terenul meu se afla in vecinatatea Aeroportului Cluj-Napoca, in zona 2 de protectie. Terenul este afectat de o servitute aeronautica. ... (vezi toată discuția)
Abuz de proprietate Dana Marin Dana Marin Eu si vecinii mei suntem proprietari pe parcul blocului. De ceva vreme ne trezim dimineata ca pe gazonul impecabil apar, plantate peste noapte, fara acordul ... (vezi toată discuția)