RESPECTELE MELE:
Buna sunt Mihai am facut scoala militara de pompieri in perioada 2004- 2006. Datorita asa zisa criza financiara am plecat de curand din sistem prin demisie nemai putand sa respect angajamentul fata de M.A.I.(Ministerul Administratiei si Internelor) semnat de catre mine ca dupa absolvirea scolii voi servi M.A.I. timp de 10 ani. Am lucrat 5 ani si am plecat si au mai ramas inca 5 ani din contract. Eu sunt plecat in Europa si nu ma mai aflu pe teritoriul Romaniei. Datorita faptului ca mai am de plata cam aprox 8500 RON eu pot sa ma intorc in tara sau voi fii retinut la vamapt suma respectiva ce o datorez fiscului. Cine ma poate ajuta cu informatii daca se poate la adresa firemanmihai@yahoo.com cu respect Mihai
Pentru debitul pe care il aveti de platit M.A.I. cu titlul de taxe de scolarizare , nu veti fi arestat.
Nu ati savarsit nicio fapta penala , ca sa se ia impotriva dvs masura retinerii sau cea a arestarii.
Daca exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila , prin care sunteti obligat la plata acestei sume , aceasta va fi pusa in executare pe bunurile pe care le detineti in tara.
Nu exista niciun impediment sa va puteti intoarce tara ,dar trebuie sa gasiti modalitatile pentru a achita debitul catre creditoartea M.A.I.