in urma cu vreo 5 luni a existat intre mine si un alt participant la trafic ( sofer ) un mic accident. politistul a hotarat sa i dea un mic avertisment pentru neacordare de prioritate si suspendarea permisului pe o luna de zile motiv ca nu a declarat accidentul in 24 de h.
de atunci el a contestat procesul verbal in instanta, iar instanta a hotarat sa ma puna pe mine si pe inspectoratul judetean de politie ca intimati iar el fiind petent.
presupun ca pntr opozabilitate, nush exact....
mi-am luaat un avocat nestiind despre ce e vorba fiind chemat acolo la tribunal, am platit " acel mic salariu" ptr avocat, ma rog, de care nu prea sunt multumit. in fine...
am mers la tribunal cand a facut prezenta am zis prezent si eu si reprezentantul celuilat ( avocatul ), iar eu impreuna cu avocatul.
Avocatul celuilalt a cerut sa aduca martori ca precum eu mam inteles cu el , si ca mam dus la politie dupa ce eu mam inteles cu el. problema e ca eu nu mam inteles cu persoana respectiva.... am cerut si eu un martor, dar in fine....
e cuvantul unuia impotriva altuia...deci no sens..
daca nu mas mai duce deloc, presupun ca iar lasa permisul si nu i lar mai suspenda , nu mar deranja. ptr ca nu mai am chef sa tot fiu citat prin tribunal.
intrebarea mea e urmatoarea: daca castiga procesul sau ce are el conteestatia respectiva, ce ar putae face? mar putea da in judecata miar cere mie daune etc?
voi stiti... spuneti mi si mie
Daca ar castiga procesul , plangerea contraventionala ar putea fi admisa ,iar procesul verbal de contraventie ar putea fi anulat.
Recomandarea ar fi sa va prezentati la proces pentru a va sustine pozitia.