avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

cum trebuie sa procedez la divort ? ...avem impreuna o fetita de 6 luni un apartament cu 2 camere pe care ne certam atunci cand l-am luat el a avut mai multi bani ca mine si acum el vrea mai mult din bani cind il vindem si un credit bancar facut impreuna pe care nu vrea sa il plateasca sa il platesc eu , creditul e pe numele meu eu sunt platitorul el e coplatitorul
Buna ziua !
In masura in care nu mai sunt sanse de impacare ,veti putea initia actiune de divort in instanta , ocazie cu care puteti face si partajul bunurilor comune , situatie in care instanta va decide (raportat la probele ) .
si cu banca cum ramane ?
Cu ocazia partajului instanta va avea in vedere toate aspectele,toate probele,toate apararile.E posibil sa obtina o cota mai mare decat dvs.
Creditul il veti achita dvs.
Procesul dvs. nu va fi simpu.Vor trebui analizate toate detaliile...
pai creditul la-am facut impreuna nu mi se pare corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, credit alexamadalina alexamadalina Buna ziua, In luna ianuarie 2013, am divortat de comun acord, nu am facut partaj, avem ca bun comun din casnicie un apartament ipotecat la Banca ... (vezi toată discuția)
Sunt divorțată din 2017 si am o fetiță cu fostul soț. am ... alina05_07 alina05_07 Sunt divorțată din 2017 si am o fetiță cu fostul soț. Am luat în timpul căsătoriei un apartament prin Prima casă. In februarie 2020 am zis sa mai dam ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj gheorghe175 gheorghe175 Buna ziua Din pacate cred ca si eu ( noi ) vom ajunge la divort . Avem cu sotia impreuna si o fetita de 7 ani . Am mai multe intrebari : - Inainte de ... (vezi toată discuția)