avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inteligentii s-au gandit sa interzica circulatia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inteligentii s-au gandit sa interzica circulatia masinilor din Bulgaria!

Cata minte le trebuie organelor sa cloceasca asemenea lege?

"Ca sa-si inscrie masina in tara vecina, soferul roman trebuie sa aranjeze cu un bulgar care s-o treaca pe numele lui. Apoi, bulgarul ii face romanului o procura, prin care acesta poate circula cu autoturismul oriunde doreste. Conform proiectului de lege, conducatorii autoturismelor inmatriculate in strainatate vor trebui sa arate agentilor de circulatie aceste procuri, iar daca de la data semnarii actelor au trecut mai mult de trei luni, soferii se vor alege cu dosare penale. Proiectul urmeaza sa fie inaintat Parlamentului, pentru a fi dezbatut si votat. '
Agentii de circulatie se transforma in notari sau juristi?!


[ link extern ]
:stunned:
Stai linistit Domnule, mai nou , sunt rezident bulgar, chiar mi-am inmatriculat masina pe numele meu, inventeaza Dumneata o lege acum si da-ma afara din tara.
Rugam mult sa ne spuneti cum ati facut, ne doare chestia cu rezidenta dar cu desteptii nostri de sus ramanem fara alte solutii. Sa ramana baietii care nu ne vor sa plateasca ei luxul nevoii de a avea o masina! :O asa am ajuns, daca avem nevoie de ceva sa fie un lux ca avem nevoie!
Daca stau sa ma gandesc de fapt cererea unei imputerniciri este ilegala. Atat timp cat cetatenilor romani care conduc alta masina (inmatriculata in romanika) decat cea proprietate personala nu li se cere asa ceva, nu vad cum ar putea cere acest act unui alt cetatean care conduce o alta masina inmatriculata in UE. Se cheama discriminare din cate cunosc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru parasirea tarii cu masina unui prieten criss_ty criss_ty Buna ziua, doresc sa merg in bulgaria pentru o saptamana dar o sa plec din tara cu masina unui prieten. am nevoie de ceva imputernicire sau un altfel de ... (vezi toată discuția)
Contract comodat varlangheorghe varlangheorghe ce acte imi trebuie ca sa plec in bulgaria in concediu cu masina de la firma la care sint angajat, (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)