avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Inainte de a se casatori fiica mea a cumparat impreuna cu viitorul ei sot un apartament, in cote egale.
In timpul casatoriei nu au mai dobandit alte bunuri dar au accesat doua imprumuturi bancare.
Acum vor sa divorteze si sa-si imparta apartamentul si datoriile.
Cum ar trebui sa procedeze? Deschid o singura actiune de partaj la judecatorie sau doua actiuni, respectiv partaj pentru datorii si iesire din indiviziune pentru apartament?
o singura actiune, dar ii trebuie avocat
pot face tranzactie la primul termen si e ok
trebuie sa anunte si banca cum s-au inteles in privinta creditelor , ca sa fie intocmite si actele astfel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot pati daca nu am de unde plati ratele? aida2000 aida2000 Am doua imprumuturi facute la banci si nu am mai platit de doi ani nicio rata. Nu lucrez, nu am niciun venit, m-am despartit de sot, nu legal. In fapt suntem ... (vezi toată discuția)
Drept la partaj roxanamihaela22101978 roxanamihaela22101978 buna ziua. revin cu lamuriri in privinta partajului parintilor mei casatoriti in 1978 divortati in 2006. ideea este urmatoarea. apartamentul in cauza este ... (vezi toată discuția)
Partajul este obligatoriu? dorin_bi dorin_bi Buna ziua, V-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: Partajul (iesirea din indiviziune) este obligatoriu si in cat timp, chiar daca partile ... (vezi toată discuția)