aida2000 a scris:
Mersi mult, dar in legatura cu problema care ma mai doare :D
nu poate una dintre banci sa vinda apartamentul pe nimic si eu sa ramin datoare la cealalta? :D
baca ce poate vinde apartamentul este banca la care ati girat prima oara, iar pretul incepere a licitatiei nu poate fi "de nimic", ci doar sub pretul pietei, probabil cu 30% mai putin
sa revin la ceea ce ati relatat mai sus... cum zicea un antevorbitor, bunurile achizitionate si datoriile contractate in timpul casatoriei de catre unul dintre soti sunt la comun (poate sunt si exceptii, nu stiu sa va zic exact)
in cazul in care valoarea bunului girat nu acopera datoria, banca va va actiona in instanta pentru recuperarea diferentei, iar daca mai aveti altceva pe numele dvs, instanta poate dispune executarea silita... in cazul in care nu mai aveti nimic pe numele dvs, dupa un timp datoria se prescrie
oricum, eu va recomand sa consultati un avocat, ca s-ar putea, ca daca ati achitat cu un imprumut o datorie contractata de sotul dvs inaintea casatoriei, sa revina plata sumei respective doar sotului ;)