Am doua imprumuturi facute la banci si nu am mai platit de doi ani nicio rata. Nu lucrez, nu am niciun venit, m-am despartit de sot, nu legal. In fapt suntem casatoriti inca, Imprumuturile au fost contractate in timpul casatoriei, dar pe numele meu, banii fiind folositi in comun. Avem un apartament proprietate comuna, dar in care eu nu mai locuiesc. Sotul spune ca datoriile sunt doar ale mele, desi nu m-am folosit doar eu de bani si nu am luat nimic cu mine atunci cind am plecat in alt oras. va rog sa imi spuneti, se impart datoriile la un eventual divort? Sotul poate fi si el urmarit de banci, tinind cont ca imprumuturile au fost facute cu stirea lui in tp casatoriei? Culmea cu unul din imprumuturi am platit un imprumut facut pe numele lui. Stiu... se cheama prostie #-o Va rog lamuriti-ma si pe mine. As sta linistita daca as sti ca iau bancile apartamentul, dar ma tem sa nu ia doar una casa si sa ramin in continuare datoare.
Datoriile unui sot
Alina2011
In cazul in care un sot are imprumuturi facute la banci, inainte si dupa casatorie, si acesta pleaca din tara, nemai achitandu-le, cum se rasfrang acestea ... (vezi toată discuția)