avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... TERMOIZOLATII
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

TERMOIZOLATII

as dori sa stiu daca persoanele care isi izoleaza apartamentul (termoizolatii exterioare) beneficiaza de scutiri la impozitul pe salar sau impozitul pe cladiri.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 08:24, 17 Iulie 2011
Legea nr. 158/2011 privind aprobarea cu modificari a OUG nr. 18/2009
5. Dupa articolul 27 se introduce un nou articol, articolul 27^1, cu urmatorul cuprins:
Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, in conditiile legii, de scutire de la plata impozitului aferent locuintei pe o perioada de minimum 7 ani, pe baza auditului energetic prin care se certifica realizarea recomandarilor propuse de catre auditorul energetic pentru cladiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 158/2011 pentru aprobarea oug 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte. lege nr. 158/2011 gabi1983 gabi1983 \"Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, in ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 158/2011. nicutuduriu nicutuduriu Buna Seara , As dori , pe cat posibil sa ma lamuriti si pe mine privitor cu urmatoarea lege : \" Persoanele care isi izoleaza locuintele pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit pentru imobilele izolate termic.... pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, In Monitorul din 14 iulie 2011 am inteles ca s-a publicat o lege pentru scutirea de la impozit a proprietarilor care si-au izolat termic sau isi ... (vezi toată discuția)