avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical dupa semnarea deciziei de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical dupa semnarea deciziei de concediere

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: in urma restructurarii postului, societatea la care lucrez mi-a inmanat spre luare la cunostinta si semnare preavizul de 20 zile lucratoare. Dupa o saptamana de la semnarea preavizului mi-au dat sa semnez si decizia de concediere,(pe care desigur ca am semnat-o) in care este precizat ca desfacerea contractului de munca isi va produce efectele incepand cu data de 08.08.2011 (data imediat urmatoare terminarii perioadei de preaviz).
Intrebarea mea este, in acest caz, concediul medical mai intrerupe perioada de preaviz, acesta prelungindu-se cu numarul de zile de incapacitate temporara de munca? Se mai poate emite o alta decizie de desfacere a contractului daca eu am semnat-o deja?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 14 Iulie 2011
Da, se poate emite o noua decizie de concediere in conditiile in care dvs va luati concediu medical in perioada preavizului.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de concediere cu prelungirea preavizului diaconu adriana diaconu adriana Am semnat decizia de concediere in perioada de preaviz,dar am intrat in concediu medical cateva zile; va rog sa-mi spuneti daca primesc o alta decizie de ... (vezi toată discuția)
Concediere emisa de angajator mon8 mon8 Buna ziua, Pe data de 05 ale lunii, dupa o perioada de concediu medical soldata cu 2 internari, mi s-a adus la cunostiinta de catre superiorul ierarhic, ... (vezi toată discuția)
Acte concediere desfiintare post miha254 miha254 Buna, stie cineva cu certitudine ce documente trebuie sa emita societatea care doreste concedierea unui salariat datorita desfiintarii postului ocupat de ... (vezi toată discuția)