am vandut masina in timpul divortului iar fosta sotie mi-a facut reclamatie ca nu i-as fi dat partea ei de bani din vanzare acuzandu-ma de furt in familie.ce ar putea sa rezolve in acest caz?
chiar ati savarsit infractiunea de furt. era bun comun si nu aveati voie sa il vindeti fara acordul sotiei.ar fi bine sa rezolvati amiabil cu sotia acest diferend ca sa-si retraga plangerea penala pe care a facut-o impotriva dvs.
Domnule "zeciualex", explicati cine a vandut masina, cine a luat banii, cum a decurs vanzarea, cine era de fata, daca exista contract de vanzare-cumparare.
Daca ne spuneti numai "am vandut masina", nu stim care "am", detaliati putin si va vom ajuta.
Rog raspuns
adrian1982
acum cateva zile sotia a spus sa iau cateva lucruri si sa plec din casa socrilor unde locuim numai noi cu forme legale adica eu viza de flotant ,binenteles ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara
marian_nn
am terminat divortul in luna februarie,am legalizat hotararea in luna oct. pe hotarare specificanduse faptul ca hotararea ramane definitiva in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Divort
bodelina
buna!
vreau sa divortez de sotul meu pe cale amiabila la primarie. intrebarea mea este daca el poate cere sa se faca partaj dupa divort. am fost casatoriti 2 ... (vezi toată discuția)