avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social si fiscal in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social si fiscal in alt judet

am urmatoarea situatie, la decontul lunii iunie vrerau sa solicit rambursare tva, societatea si-a schimbat sediul social in alt judet si trebuie facut transferul dosarului fiscal in noul judet. intre timp eu trebuie sa depun decontul de tva, intrebarea este unde voi depune decontul la sediul vechi sau cel nou in cazul in care dosarul fiscal nu v-a fi inca transferat. mentionez ca societatea face parte din categoria intreprinderilor mijlocii.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 01:57, 17 Iulie 2011
Cererea se depune acolo unde se afla dosarul fiscal.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector fiscal tva Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O firma s-a transferat cu sediul social. Vector fiscal depus la depus in 31.01.2011 pentru anul 2011 la sediul initial cu tva lunar. In luna iunie s-a ... (vezi toată discuția)
Impozit auto teodor82 teodor82 Suntem o societate comerciala care ne-am schimbat sediul social dintr-o localitate in alta (din acelasi judet). Autoturismele proprietatea firmei sunt inscrise ... (vezi toată discuția)
Tva transfer parti sociale matmih matmih Buna ziua, Am o nelamurire asupra necesitatii includerii TVA in pretul de achizitie a tuturor partilor sociale detinute la o societate. Codul fiscal nu prea ... (vezi toată discuția)