buna seara. As ruga sa-mi spuna cineva care este termenul maxim in care o instanta ar trebui sa-mi comunice o sentinta pronuntata pt o plangere contraventionala?? In cazul meu, ultimul termen a fost pe 30.03.2011 cand a ramas in pronuntare. Instanta a amanat apoi pronuntarea de doua ori , pt. 05.04.2011, respectiv pt 12.04.2011, cand solutia a fost de respingere, cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Si de pe 12.04.2011 tot astept sa primesc acea hotarare pt a vedea motivarea judecatorului. Am fost si la judecatorie sa intreb si mi-au spus ca nu este inca redactata hotararea judecatorului... Exista cumva vreun termen in care judecatorul ar fi obigat sa o redacteze???? Sau are dreptul sa o lungeasca pana la prescriere??? va multumesc!!!
teoretic exista un termen, practic instantele invoca suprapopularea cu dosare, etc.,
Intirzierea din 12.04 nu este prea mare, ar trebui sa primiti comunicarea in curind, iar daca nu mai aveti rabdare faceti si o cerere de urgentare a redactarii hotaririi (asa o intitulati) in care precizati dosarul, data cind s-a pronuntat si ceva motive pentru care redactarea ar fi urgenta. o depuneti la registratura.