Buna seara doresc si eu daca se poate sa-mi dati o solutie la problema mea.Am un teren obtinut prin donatie,este intr0o fundatura ca sa zic asa,nu este chiar la drumul public,langa terenul meu,mai sunt si altele.Toti cei care avem terenuri acolo am fost de acord sa lasam fiecare din terenul lui,o cota parte pt drum de acces.Mentionez ca atunci cand mi-a fost donat terenul a fost extravilan.Am facut toate demersurile pt a fi pe numele meu,apoi terenul a intrat in intravilan.Alte demersuri,alti bani.Le-am facut si pe acelea,ba chiar si un proiect de casa.Problema e ca unul din vecini vrea sa isi treaca si el terenul in intravilan,dar el nu mai este de acord sa lase cota parte din drum,el avand acces din drumul public.Este un teren impartit in doua si fiecare dintre vecini am fost de acord sa lasam cate 2 m ,pt a vea un drum de 4m.Acum dupa ce am facut atatea si trebuie sa imi depun proiectul pt aprobare de constructie la primarie,cum sa ma descurc cu drumul? Daca imi poate spune cineva cum ar trebui sa procedez mai departe,un sfat ceva,va rog. Va multumesc
Cale de acces
mmm777
Buna ziua,
Va rog sa imi dati un sfat pt.urmatoarea problema: am cumparat un teren intravilan fara cale de acces. Treceam pe proprietatea celui care are ... (vezi toată discuția)