avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum acces

Buna seara doresc si eu daca se poate sa-mi dati o solutie la problema mea.Am un teren obtinut prin donatie,este intr0o fundatura ca sa zic asa,nu este chiar la drumul public,langa terenul meu,mai sunt si altele.Toti cei care avem terenuri acolo am fost de acord sa lasam fiecare din terenul lui,o cota parte pt drum de acces.Mentionez ca atunci cand mi-a fost donat terenul a fost extravilan.Am facut toate demersurile pt a fi pe numele meu,apoi terenul a intrat in intravilan.Alte demersuri,alti bani.Le-am facut si pe acelea,ba chiar si un proiect de casa.Problema e ca unul din vecini vrea sa isi treaca si el terenul in intravilan,dar el nu mai este de acord sa lase cota parte din drum,el avand acces din drumul public.Este un teren impartit in doua si fiecare dintre vecini am fost de acord sa lasam cate 2 m ,pt a vea un drum de 4m.Acum dupa ce am facut atatea si trebuie sa imi depun proiectul pt aprobare de constructie la primarie,cum sa ma descurc cu drumul? Daca imi poate spune cineva cum ar trebui sa procedez mai departe,un sfat ceva,va rog. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
daianab, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 00:16, 15 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drum acces DanaD1 DanaD1 Am primit prin donatie un teren intravilan si doresc sa obtin drum de acces. Cum procedez? (vezi toată discuția)
Cale de acces mmm777 mmm777 Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat pt.urmatoarea problema: am cumparat un teren intravilan fara cale de acces. Treceam pe proprietatea celui care are ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept de servitute Fghjkkk Fghjkkk Am un teren intravilan pt care am cumparator. Acesta conditioneza cumpararea de garantarea dreptului de servitute pt terenul din dreapta care printr-o ... (vezi toată discuția)