Cand era in proprietatea donatorului, cum se facea accesul pe teren? Fiindca de regula orice teren intravilan are acces (fie direct, fie prin servitute).
In actul de vanzare initial scrie ca aceasta parcela nu are acces la un drum public. Dar separat am un act similar cu 5% din 100mp pe o alta parcela, insa nu e specific-at daca acesta reprezinta drum de acces si nici din schita nu imi dau seama unde este situat fata de terenul principal
In actul de vanzare initial scrie ca aceasta parcela nu are acces la un drum public. Dar separat am un act similar cu 5% din 100mp pe o alta parcela, insa nu e specific-at daca acesta reprezinta drum de acces si nici din schita nu imi dau seama unde este situat fata de terenul principal
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
servitutea de acces se infiinteaza la notar (prin conventie) sau in instanta. mai intai verificati extrasul CF, s-ar putea sa fie deja notat ceva, apoi vorbiti cu vecinii. Atentie, insa! servitutea este obligatorie (daca nici un vecin nu vrea, unul va fi totusi obligat), dar nu este gratuita, astfel ca veti plati despagubiri pentru inconvenientele create.