avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valoare taxa timbru contestatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valoare taxa timbru contestatie

Buna dimineata,
Va deranjez si eu cu urmatoarea intrebare: se timbreaza contestatia adresata tribunalului impotriva deciziei de impunere a obligatiilor fiscale emisa de DGFP?
Si daca da, cu ce suma?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters204855 , utilizator 09:11, 15 Iulie 2011
10 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru in contencios administrativ mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Vreau sa introduc o actiune in Tribunal la contencios si am vazut in legea 554/2004 ca trebuie sa platesc taxa de timbru. Imi poate spune cineva ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie tva GABITU GABITU Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am avut control ptr rambursare TVA. La data controlului nu am putut prezenta notificarea vanzatorului cu privire la ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere (finante) danadaia danadaia Buna ziua In urma unei contestatii facute la D.G.F.P ca urmare a unei inspectii fiscale de fond am primit urmatorul raspuns: In vederea solutionarii ... (vezi toată discuția)