avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valoare taxa timbru contestatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valoare taxa timbru contestatie

Buna dimineata,
Va deranjez si eu cu urmatoarea intrebare: se timbreaza contestatia adresata tribunalului impotriva deciziei de impunere a obligatiilor fiscale emisa de DGFP?
Si daca da, cu ce suma?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters204855 , utilizator 09:11, 15 Iulie 2011
10 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru in contencios administrativ mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Vreau sa introduc o actiune in Tribunal la contencios si am vazut in legea 554/2004 ca trebuie sa platesc taxa de timbru. Imi poate spune cineva ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie tva GABITU GABITU Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am avut control ptr rambursare TVA. La data controlului nu am putut prezenta notificarea vanzatorului cu privire la ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)