avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM DREPTUL LA MOSTENIRE?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM DREPTUL LA MOSTENIRE?

buna ziua, ma numesc Lungu Madalina si am si eu o intrebare. As dori sa stiu unde ma pot interesa daca o persoana ca a decedat a avut propietate sau nu, persoana decedata fiind tatal meu. Mentionez ca parinti mei erAU despartiti de cand aveam 8 ani. Daca tatal meu avea propietate pot sa intru in posesia ei?VA MULTUMESC....
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 01:01, 16 Iulie 2011
la primaria ultimului domiciliu, solicitati Anexa 24, specificand ca sunteti unul din copii sai si , daca exista bunuri, aveti dreptul sa il mosteniti.
la administratia financiara. de asemenea puteti face o cerere la camera notarilor publici pt a va spune daca s-a dezbatut succesiunea.
oana_ingrid29 a scris:

Daca tatal meu avea propietate pot sa intru in posesia ei?

Depinde, daca mai exista si alti mostenitori (sotie, alti copii) veti mosteni bunurile tatalui dvs. impreuna cu acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Intentionez sa deschid actiunea de succesiune in urma decesului bunicii mele. Aceasta a avut 2 copii: mama mea (care a decedat inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti si mie in cit timp de la deces se poate face sucesiunea si ce imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez stefan_constanta stefan_constanta VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI SI MIE ESTE UN TERMEN PUNTRU A SE FACE SUCESIUNEA ,TATAL MEU A DECEDAT 01.05.2008 CE TREBUIE SA FAC MAI ALES CA TREBUIE SA FAC ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire david1953 david1953 Buna ziua, Ma numesc David si am urmatoarea problema: - in anul 2002 fratele meu mai mare impreuna cu sotia au facut dezbaterea de mostenire dupa tatal ... (vezi toată discuția)