avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refacere gard intre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refacere gard intre vecini

acum 5 ani a fost construit un gard, iar la intelegere cu vecinul gardul a fost construit cu o diferenta de hotar de 1 metru pe plus in favoarea vecinul 1. iacum o luna vecinul 1 a vandut si este somat de vecinul 2 sa mute gardul 1 metru ca este pe pamantul lui (lucru cert). e clar ca intelegerea avuta timp de 5 ani dintre cei 2 vecini nu si-o mai doreste vecinul 2. acum eu intreb nu trebuie ambii sa puna bani pentru refacerea gardului? sau noul trebuie trebuie sa mute gardul pe cheltuiala lui?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:02, 15 Iulie 2011
ambii trebuie sa plateasca cheltuilelile pt noul gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecin cu pãmânt maria_cseh maria_cseh Bună ziua! Vă scriu pe scurt în numele unei prietene care are probleme cu vecinul. Dânsa are titlu de proprietate pe pământul ei însă vecinul ei se tot ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre anexele vecinului si gardul meu manditagheorghe manditagheorghe vecinul meu are anexele la o distanta deun metru fata de gardul meu.deasemenea are trei ferestre care dau la mine in curte .are voie cu ferestre spre ... (vezi toată discuția)
Construnctie gard pe limita de proprietate PastravAlex PastravAlex Buna ziua Numele meu este Pastrav Alex sunt din comuna Dumbravita judetul Timis si am o mica problema cu unul dintre vecini. Acum 9 ani cand ... (vezi toată discuția)