avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solutie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solutie.

buna ziua,am terminat un proces pe fond,solutia si motivarea vin acasa sau trebuie sa le iau de la arhiva tribunalului.va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 21 Iulie 2011
comunicarea sentintei poate dura si trei luni de zile. poate si mai mult daca cauza a fost complexa. si nu uitati ca e vacanta judecatoreasca.
Comunicarea dureaza cat ....dureaza.
Eu am avut ultima infatisare pe 17.11.2010 si am primit comunicarea foarte repede ..................(23.04.2011)!!!
Aaaa, stati asa ca pe mine ma cheama Gheorghe!!
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
rosu gheorghe, utilizator
dansorin a scris:

buna ziua,am terminat un proces pe fond,solutia si motivarea vin acasa sau trebuie sa le iau de la arhiva tribunalului.va multumesc..

Hotararile pronuntate de catre instantele de fond se va comunica partilor, in copie,intricat aceasta este necesara pentru curgerea termenului de exercitare a recursului.

@ athe
Termenul de recurs este de 10 zile in cazul litigiilor de munca ...
vine recomandata sau o pune in cutia de scrisori.
Nu vine recomandata, va este adusa de un agent procedural ... numai in cazul in care nu va gaseste acasa o s-o gasiti la cuutia postala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort ileana1 ileana1 Poate cineva sa-mi spuna cam cat dureaza de la pronuntarea divortului pana primesc hotararea acasa?Concret divortul meu s-a pronuntat pe 12 decembrie 2007 si ... (vezi toată discuția)
Recurs lilicrin lilicrin Am depus cererea pt recurs dar cat dureaza pana o aproba sau cum imi dau seama ca este aprobata sau nu? (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)