avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recurs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recurs

Am depus cererea pt recurs dar cat dureaza pana o aproba sau cum imi dau seama ca este aprobata sau nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:47, 21 Februarie 2009
Urmeaza sa ^pri,iti citatie pentru ter,enul ce se va fixa pentru recurs
Presupun ca ati depus recursul motivat, nu doar o cerere prin care declarati recurs.

Potrivit art. 303, alin. 6 Cod procedura civila, dosarul impreuna cu motivele de recurs si cu dovezile de indeplinire a procedurii de comunicare catre parti a hotararii, va fi inaintat instantei de recurs.

Dupa primirea si inregistrarea dosarului, instanta de recurs citeaza toate partile. Daca dvs. sunteti recurenta, nu ati solicitat judecata in lipsa si nu aveti aparator, va prezentati la termene.

Solutia (minuta) o puteti afla, dupa ce instanta ramane in pronuntare, din condica aflata in arhiva instantei sau de pe site-ul Ministerului Justitiei, www.just.ro.
am depus recurs cu motivare si cu documente anexate aproximativ acum 2 saptamani si imi fac griji ca inca nu am primit nici o hartie sau ceva de genul acesta. Nu stiti unde as putea intreba sau ce as putea face pentru a stii daca a fost acceptat recursul?
Mai dureaza, nu va faceti probleme, cel putin o luna!
Depinde unde este instanta de fond si unde (la ce distanta) este cea de recurs.
Puteti sa intrebati in arhiva instantei care a judecat fondul daca dosarul dvs. a plecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii solutie zoomfilmari zoomfilmari Tipul documentului de soluționare: Încheiere de şedinţă Soluție: Încheiere Detalii soluţie: Dispune comunicarea raportului. Va rog sa imi explicati ... (vezi toată discuția)
Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)
Nulitate recurs civil? dandanaua dandanaua Am declarat recurs impotriva unei sentinte nesusceptibile de apel, dupa doua saptamani de la pronuntare, deci inainte cu cateva zile de aparitia hotararii ... (vezi toată discuția)