avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc maternal

am concediu medical pina pe 18 07 20011 medicul ginecolog mi-a dat o scrisoare medicala cu recomandarea a 90 de zile de c m de risc maternal, am dato medicului de intreprindere urmind sa-mi faca dosarul ;daca se intirzie cu dosarul dupa data de 18 se poate acorda si pe zilele din urma? sau sa imi mai iau medical?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:13, 16 Iulie 2011
eu l-am luat miercuri si pentru luni si marti. Nu stiu cum se procedeaza pe mai multe zile. Eu am rezolvat singura cu dosarul in 2 zile.
Vorbiti cu medicul de medicina muncii care deserveste unitatea si vedeti daca mai e nevoie sa va mai luati cateva zile de medical pana rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical de risc maternal pentru i.i. AdryanaValentin AdryanaValentin Buna seara! Va rog sa ma lamuriti asupra acestor concedii maternal,in special a celui de risc maternal. Detin o Intreprindere Individuala de care ma ocup doar ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Silvia Olteanu Silvia Olteanu Buna ziua! Am depus la HR in data de 07.03.2018,o scrisoare medicala de la ginecologul curant in care solicita sa mi se intocmeasca dosar de concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Sarcina cu risc/ neplata concediu medical Catalina Iarosenco Catalina Iarosenco Buna seara! Lucrez la o firma de parbrize din luna Martie 2021, am anunțat ca sunt însărcinată când aveam 9 săptămâni. La 17 săptămâni medicul ... (vezi toată discuția)