avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa dobandesc custodia copilului meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa dobandesc custodia copilului meu

Am fost si sunt casatorit cu o tipa cu care am o fata in varsta de 7 ani care a fost luata fara cunostinta si fara acordul meu de la domiciliul ei si dusa in italia in anul 2008, de atunci nu am putut sa-mi vad fetita nici macar sa o aud!ce as putea face legal pentru a dobandi custodia fetitei mele?as avea castig de cauza?Rog mult un raspuns urgent!multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:09, 15 Iulie 2011
Inteleg ca inca sunteti casatorit, astfel incat nu pute vorbi de incredintarea copilului unuia sau altuia din parinti. Puteti merge pe o actiune de stabilire a domiciliului minorei la domiciliul comun al sotilor din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca exercitata de ambii parinti in comun , domiciliul minorei la locuinta mamei raduadriana88 raduadriana88 Buna ziua , De curand s'a stabilit in Instanta , ca minora ( fiica mea in varsta de 5 ani) sa aiba domiciliul la mine ( in calitate de mama ) iar ... (vezi toată discuția)
Divort francesca2 francesca2 buna as avea si eu o intrebare, sotul bea in fiecare zi,ne certam in fiecare zi. nu este inca agresiv fizic doar verbal avem o fetita de 1 an si suntem ... (vezi toată discuția)
Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)