avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna
as avea si eu o intrebare, sotul bea in fiecare zi,ne certam in fiecare zi.
nu este inca agresiv fizic doar verbal
avem o fetita de 1 an si suntem casatoriti de 3 ani
in ce conditii poate sa castige custodia fetitei?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 10:29, 18 Iulie 2012
Avand in vedere varsta frageda a fetitei, precum si celelalte lucruri pe care le afirmati(consuma alcool, violenta verbala), instanta va dispune ca domiciliul minorei sa fie la domiciliul dv., iar autoritatea parinteasca sa se exercite in comun, aceasta fiind orientarea instantelor in acest moment.
da ,minora va fi incredintata catre mamam cu domiciliul la aceasta si autoritatea parinteasca va fi exercitata in comun de ambi parinti ,incercati si spirjinulu unei aparari calificate in cauza si va fi mult mai simplu pentru dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
Actiune pensie alimentara minor ciancu ciancu Bună ziua, Aş dori să mă ajutaţi cu un răspuns. Am un copil minor din nurma unei relaţii de 7 ani (concubinaj) .În decembrie anul trecut el m-a ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cori1972 cori1972 dupa 8 ani de la incredintarea unui minor prin custodie unica , se mai poate cere de catre celalalt parinte custodie comuna? (vezi toată discuția)