buna ziua. nu stiu daca am postat bine subiectul aici , dar am nevoie de un sfat urgent. locuinta mea are o terasa descoperita la etaj pe care as dori sa o acopar, + recompartimentari la parter,conform CU am nevoie de acordul vecinului, locuintele fiind lipite si avand zid comun. streasina locuintei invecinate cade peste terasa mea aporx 60 cm. initial am vrut sa o modific pe cheltuiala mea insa vecinul nu este de acord, asa ca am gasit o solutie sa o acopar fara sa modific streasina, insa vecina nu vrea sa dea acordul sub nici o forma. de cateva zile s-a apucat de construit fara nici o autorizatie si ar avea nevoie de acordul meu...cum pot face sa construiesc, legal, pe baza unei expertize, fara acordul vecinului?
depuneti actele + proiectul pentru urbanism si autorizatie de constructie daca va solicita aprobul vecinilor mergeti la vecin si solicitati acest lucru ...puteti sa-i speriati mai ales daca s-au apucat de constructii fara autorizatie !
Insa am o nelamurire !!!
de ce este streasina vecinului peste terasa D-voastra ??????
streasina este asa pt ca asa au fost construite acum 30 de ani cand s-au facut casele. am depus CU si mi s-a solicitat acordul vecinului. incerc sa vad daca reusesc sa iau acordul, dar pana acum nu prea am avut sanse...