avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea ,,gospodar,,
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea ,,gospodar,,

am incheiat o asigurare asa numita gospodar ,de la Astra.puteti sa mi spuneti in caz de ceva Astra este serioasa adica plateste sau platesc eu .
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 18:18, 23 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Sa plateasca ce???Nu ati citit ce ati semnat???
asigurare Astra pad gospodar am incheiat ,pe langa cele riscuri de baza (cutremure de pamant,alunecari de teren si inundati) mai sunt si incendiu,traznet,explozie .cadere de corpuri ,fenomene atmosferice,avalansa,apa de conducta,furt
si se acopera suplimentar si cauza speciala ,,Asistenta locatar,,
valoarea asigurarii este de 25000 EUR.
Da...daca doreati ceva sigur,de ce nu ati incheiat una facultativa la valoarea reala a imobilului ?ce prevede si daunele partiale...Vorbim de dauna totala...in cazul dv....fie ca este furt,incendiu,grindina...deci daca se va intampla un risc,veti fi despagubit conform contractului.Cu alte cuvinte in caz de cutremur,inundatii pluviale,incendiu,explozie...etc ,este necesar ca locuinta sa devina o ruina ca sa fiti despagubit...daca va cade un perete,daca arde o camera,daca va ia apa doar o camera...atunci asteptati mult si bine sa fiti despagubit...25E dai atata esti despagubit!!! Doamne Ajuta,sa nu se intample nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inundata de vecinul de deasupra guinea guinea Am fost inundata de vecinul de deasupra in data de 19.07.2013. Noi nu locuim acolo, suntem plecati din localitate, muncim intr-un alt oras la aprox 700 Km ... (vezi toată discuția)
Asigurarea apartamentelor in 2016 lily_nic lily_nic Buna, As vrea sa stiu daca imi fac asigurarea facultativa la apartament, full, mai trebuie sa o fac si pe cea obligatorie? Este absurd... din moment ce sunt ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa pentru avarie centrala electrica anielap anielap Buna ziua, In luna mai mi s-a ars placa electronica a centralei datorita unei scurgeri de apa. Am polita de asigurare de tip facultativa , polita cesionata ... (vezi toată discuția)