avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinte

Detin o a doua locuinta, (casa parinteasca) in alta localitate decat cea de domiciliu, unde am un apartament pt care am platit PDA. Aceasta locuinta nu este folosita decat ocazional (cateva zile pe an)si este facuta din materiale netratate termic sau chimic si se afla in stare de degradare, cum trebuie sa procedez pentru a fi scutit de plata politei de asigurare pentru aceasta locuinta ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: s_word , utilizator 14:16, 16 Iulie 2011
nu puteti fi scutit de la plata. Prima pentru asigurare imobilului respectiv este de 10 euro.
Persoanele care primesc ajutoare sociale sau care stau în locuinţe sociale sunt exceptate de la plata primelor de asigurare aferente poliţei obligatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta Marina13 Marina13 As dori sa stiu daca e obligatorie asigurarea locuinței si daca da,niste sugestii ( nume asiguratori) m-ar ajuta mult.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Casa și teren de la mama la fiice prin donațiebună ziua,sunt din iași mama deține în proprietate o casa ... Baso Baso Bună ziua,sunt din Iași mama deține în proprietate o casa la tara plus teren moștenite de la părinții ei .Tatăl nostru (suntem 3surori )a decedat.Toate ... (vezi toată discuția)