avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare cont de bani
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare cont de bani

buna ziua ,

Am depus contestatie la executare ,nu pot plati cautiunea de2500 euro deoarece am contul blocat,intrebare ,cum sa procedeaza unde ma adresez ca sa ramana blocati doar banii pr. executare pana la finalizarea procesului si restul sa mi se deblocheze ptr. a putea plati cautiunea , am timp f scurt 2 -3 zile
doresc solutii,va rog ...................................

Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 02:29, 17 Iulie 2011
imprumutati bani si va rezolvati cautiunea...;)
Buna ziua, cum unde trebuie sa va adresati? Bancii unde aveti banii blocati, intrucat poprirea se efectueaza pana la concurenta sumei care este mentionata in titlul executoriu al creditorului.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare peste termen/ am platit sumele care mi se solicita cren cren Am si eu o intrebare si va rog daca puteti sa-mi raspundeti urgent. In 2007 am imprumutat de la X doua sume de bani prin doua contracte de imprumut. Prima ... (vezi toată discuția)
Executare silita ghici ghici Buna ziua! am o oprire pe salar de 1/3 acum am primit de la o alta banca o oprire .Acestia din urma au trimis la institutia la care lucrez hotarare ... (vezi toată discuția)