avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale autorizatie de vanzare persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

autorizatie de vanzare persoana fizica

1. Am ramas fara job,si ma gandesc sa-mi castig si eu existenta pana gasesc ceva onorabil de munca,vanzand diverse ( de curatenie si cosmetice) pe o masuta in targurile satesti din judetul Teleorman.Ce trebuie sa fac pt a nu fi luata la bani marunti de politie ? Se poate obtine o autorizatie ,ceva pt o singura luna,pe care sa o reanoiesc de cate ori este nevoie? Ce taxe se platesc si de unde se elibereaza?
2. Ma gandeam sa deschid o intreprindere individuala,dar nu stiu daca se merita( am calificarea de lucrator comercial) insa suma pe care doresc eu sa o investesc este foarte mica,oare nu gresesc? si in loc sa-mi usurez situatia si sa castig un banut ,ma bag dator la finante? cum se procedeaza cu impozitul? Am calificarea de lucrator comerciant,dar am lucrat in cu totul alt domeniu,deci nu stiu mai nimic despre taxe .Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:18, 17 Iulie 2011
Autorizatia o obtineti de la primarie.
Daca intentionati sa desfasurati aceste activitati pentru o perioada scurta de timp, nu are rost sa va faceti intreprindere individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala coffegirl coffegirl Buna seara. Va rog am nevoie de ajutorul dvs in legatura cu drepturile de comercializare ale unui detinator de Intreprindere Individuala. Detin un magazin ... (vezi toată discuția)
Drop shipping, impozit , taxe etc. 2018. există riscuri dacă nu nu îmi desfășor activitatea într-o formă organizată? Lucifer123 Lucifer123 Buna ziua tuturor. M-am tot interesat despre afacerile pe Shopify in model Dropshipping de pe Aliexpress spre restul lumii. Inainte sa incep, as avea cateva ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu unic asociat salata salata Sunt momentan in somaj technic,cel mai nasol este ca viitorul meu in firma nu este prea stralucitoare deoarece utilajul s-a stricat si cred ca la ora actuala ... (vezi toată discuția)