avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriez imobil care se afla in alta localitate decat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriez imobil care se afla in alta localitate decat cea de domiciliu. Unde declar?

Buna ziua,
Detin un imobil in Bucuresti si doresc sa il inchiriez. Adresa mea de domiciliu este in Constanta. Pe raza carei localitati inregistrez venitul din chirie? La ce agentie financiara ma duc sa declar inchirierea imobilului respectiv, in Constanta sau Bucuresti?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 15:12, 17 Iulie 2011
Constanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere marinicad2002 marinicad2002 Am un apartament in Sibiu, pe care vreau sa-l inchiriez cu contract... ; intrebare: unde inchei acel contract, la Sibiu, unde am apartamentul sau in ... (vezi toată discuția)
Inchiriat apartament proprietate personala in alta localitate decat cea care apare pe buletin Anelie Anelie Buna seara, Detin in apartament proprietate personala in Bucuresti, sector 1, cumparat de mine inainte de casatorie. Acum am alt nume de familie, prin ... (vezi toată discuția)
Imobiliare muadib muadib buna ziua. am domiciliul permanent (adresa din buletin) in judetul X. detin o locuinta in bucuresti pe care doresc sa o inchiriez. unde voi depune ... (vezi toată discuția)