avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort ,copil minor,cand unul din soti se opune.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort ,copil minor,cand unul din soti se opune.

buna ziua!As dori un sfat in ce priveste sansele mele de a realiza un divort cand sotul se opune.Am parasit domiciliul conjugal de 2 luni impreuna cu fetita mea de 6 ani iar de atunci la insistentele sotului plimbam copilul de la mine la el deoarece el sustine ca nu am nici un drept sa tin doar eu copilul,nici nu intentionez dar acum pt fetita e f traumatizant..Vreau sa stiu daca intentez divort si eu am parasit domiciliul si sotul ma acuza de infidelitate pot sa pierd custodia fetitei?
Mentionez ca timp de 6 ani am fost ingrijitor pt persoana cu handicap,fetita mea avand probleme de sanatate ,si singura mea grija a fost copilul .din octombrie 2010 m-am angajat ,iar de atunci soacra mea a ingrijit fetita in zilele in care mergeam la munca.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elykiss , utilizator 20:28, 1 August 2011
elykiss a scris:

Avem nevoie de martori sau se poate fara ,martori si fara avocati ?

De martori ați scăpat, nu mai aveți nevoie.
De avocați... Ce sa vă zic? Încă aveți... măcar ca să vă răspundă la intrebările puse pe forum...
Inca o data va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu conjugal cu copil minor - consecinte? geanixp geanixp Buna ziua. Intentionez sa divortez si doresc sa stiu daca pana voi intenta actiunea de divort pot parasi domiciliul conjugal (fara ca sotul sa-si dea acordul) ... (vezi toată discuția)