avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu minim brut
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu minim brut

care este salariu minim brut pentru un muncitor necalificat in constructii?dar pentru unul calificat?va rog daca puteti sa-mi spuneti si unde gasesc informatia oficiala.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 18 Iulie 2011
670 ron, indiferent de calificare.

Hotararea Guvernului nr. 1.193/2010
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
ContSters98245, utilizator
Vedeti CCM ramura constructii.
[ link extern ]
[ link extern ]
irina_iris_19 a scris:

care este salariu minim brut pentru un muncitor necalificat in constructii?dar pentru unul calificat?va rog daca puteti sa-mi spuneti si unde gasesc informatia oficiala.multumesc

700 lei este salariul minim brut pentru un munictor necalificat in constructii .... pentru un muncitor calificat acesta este de 840 lei .
Informatiile le gasiti in CCM la nivel de ramura de constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut in constructii este diferit de salariul minim brut din alte sectoare de activitate? Lumiklm Lumiklm Va rog sa-mi spuneti care este salariul minim pe economie ( 670 lei sau 700 lei?) si care sunt coeficientii care se aplica in 2011. In mod special, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura constructii valentinamanghinita valentinamanghinita Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: azi am sunat la Itm pentru a afla care este coeficientul care se aplica pentru muncitorii calificati si ... (vezi toată discuția)
Salariu minim net la privat Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Apreciez raspunsurile competente primite pe site-ul Dvs! Am cautat in forum si chiar in alta parte dar n-am gasit nimic despre salariul minim ... (vezi toată discuția)