avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CCM la nivel de ramura constructii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CCM la nivel de ramura constructii

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
azi am sunat la Itm pentru a afla care este coeficientul care se aplica pentru muncitorii calificati si surpriza!!!!
Au spus ca trebuie sa respect CCM la nivel de ramura(constructii) chiar daca societatea nu este afiliata.
Asta inseamna ca salariul minim pe economie eate de 700 lei, iar pentru muncitori calificati este de 840 lei????
Ce mai fac acum, pt ca eu am facut acte aditionale de la 03.01.2011 pentru salariul de 670 , respectiv 1200 lei pentru studii superioare.
Sper ca m-am facut inteleasa, astept un raspuns urgent.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:34, 28 Iunie 2011
Nu salariul minim pe economie e 700 lei ci salariul minim pe ramura respectiva si mai precis pentru cei necalificati.
Faceti corectura macar acum, de la 1 iulie.
Si pentru ca tot v-a picat in mana acest contract pe ramura, vedeti ce alte prevederi mai sunt si introduceti-le in regulamentul intern al firmei.
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut in constructii este diferit de salariul minim brut din alte sectoare de activitate? Lumiklm Lumiklm Va rog sa-mi spuneti care este salariul minim pe economie ( 670 lei sau 700 lei?) si care sunt coeficientii care se aplica in 2011. In mod special, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Salariu minim brut irina_iris_19 irina_iris_19 care este salariu minim brut pentru un muncitor necalificat in constructii?dar pentru unul calificat?va rog daca puteti sa-mi spuneti si unde gasesc informatia ... (vezi toată discuția)
Salariul minim la angajare la un srl ionut c ionut c Buna seara! Va rog sa imi spuneti cat este pana la urma salariul minim la data aceasta pentru studii superioare si cat pentru un muncitor calificat si ... (vezi toată discuția)