avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE IMPRUMUT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE IMPRUMUT

Buna ziua.
Am un contract de imprumut semnat in fata notarului ajuns la scadenta. Am convenit cu creditorul sa-i restitui acum o parte din bani iar pentru diferenta am stabilit amiabil un alt termen. Nu vom mai merge la notar pentru prelungirea scadentei.
Prieten ca prieten, dar ce ar trebui sa fac ca sa nu am surpriza ca mai incolo nu recunoaste ca ar fi primit o parte din bani?
Rog cine poate sa ma ajute cu un sfat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 22:27, 17 Iulie 2011
Intocmiti chitanta pentru banii pe care ii platiti, iar pentru amanarea scadentei faceti o intelegere scrisa, sub semnatura privata.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator
Multumesc.
Creditorul este persoana fizica. Ce chitanta poate elibera. Sau va referiti la o chitanta scrisa de mana?
chitanta de mana
Ok.
Multumesc.
Exact, un inscris olograf prin care creditorul sa confirme primirea banilor.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sub semnatura privata ella24 ella24 Buna ziua. Am imprumutat de la o persoana o suma de bani(mai precis 35.000 ron) si am semnat o chitanta sub semnatura privata in care ma oblig ca pana la ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie ContSters227328 ContSters227328 buna ziua!am imprumutat unei persoane prin contract de imprumut autentificat la notar suma de 2400e.contractul a expirat la data de 30.09.2011.cu putin inainte ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut in baza vechiului cod civil tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta.S-a incheiat un contract de imprumut sub semnatura privata ,avand ca obiect o suma de bani si o dobanda de 10% ... (vezi toată discuția)