avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie revizuire pensie - OUG nr. 59/2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie revizuire pensie - OUG nr. 59/2011

In 2008 in baza deciziei X/2008 am iesit la pensie cu o pensie de serviciu.
In baza Leg 119/2010 am primit o nou decizie Y/2010, contestata de mine in instanta, actiunea fiind admisa de catre instanta de fond. In prezent dosarul nu a ajuns in recurs, insa sentinta fiind executorie am primit decizia Z/2011 prin care se revine la pensie de serviciu (adica la cuantumul din 2008).
In baza OUG 59/2011 se dispune revizuirea din oficiu a deciziei de pensie din 2010 si mi se emite decizia N/2011, care o anuleaza pe cea obtinuta in baza sentintei.
Problema mea este urmatoarea : cum contest decizia N/2011, ce solicit sa ramina in plata decizia X/2008 sau Z/2011, intrucit sentinta nu este inca irevocabila, ce temei de drept mai pot invoca ?
Mai mult, la recurs casa de pensii o sa invoce admiterea recursului sau pe motiv ca acea contestatie este ramasa fara obiect, decizia fiind anulata pe baza OUG 59/2011.
Oricum, situatia este fara precedent si generala toturor categoriilor cuprinse in Leg 119/2010 art.1 litc-h.

Alte discuții în legătură

Contestatii decizii de pensionare krismon krismon Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Soacra mea beneficiaza de pensie de urmas. Initial a fost vorba de o pensie speciala, socrul ... (vezi toată discuția)
Decizia de recalculare a fost anulata de instanta. poate fi emisa o decizie de revizuire? sejc sejc Dosar 3596/114/2011. Instanta de fond tribunalul Buzau. Recurs curtea de apel Ploiesti. Am fost pensionar militar in baza legii 164/2001. In decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Pensie revizuita conform oug nr. 59/2011 pentru stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor prevazute la art. 1 lit. c)-h) din legea nr. 119/2010 Marius M Marius M In septembrie 2011, avand pensie de serviciu, am \"beneficiat\" de prevederile legii 119/2010. In baza HG 737, art. 3 mi s-a atribuit punctajul si pensia ... (vezi toată discuția)