avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am terminat anul trecut un proces de succesiune lungit de frate si mama pana s-au saturat, adica vreo 4 ani.In urma succesiunii mi-a revenit o parcela teren si o suma de bani reprezentand sulta pentru casa la care am renuntat.Acum ca totul s-a terminat fratele care trebuie sa plateasca sulta se face ca uita si nu are bani. Exista vreun termen de prescriptie pentru plata sultei sau nu?
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 13:55, 18 Iulie 2011
Termenul general de prescriptie de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii ... tibi80 tibi80 Buna ziua, In urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii parinti.Am un frate si o sora care nu sunt in Romania , fratele in Anglia si sora in USA si ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu sulta neplatita emil61 emil61 Buna seara. Impreuna cu sora mea vrem sa vindem casa si terenul de 500 mp, ramase de pe urma mamei care a decedat recent, fiind proprietara, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Refuzul platii sultei pentru imobilul atribuit ioanabest ioanabest Va rog ajutati-ma cu un sfat in cazul de mai jos: in urma succesiunii dupa tata am mostenit 3/4 dintr-un imobil, iar sotia lui tata ( mama mea vitrega) a ... (vezi toată discuția)