avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

buna m am angajat la o societate cu cim pe 3 luni cu durata determinata, Dupa cele 3 luni in continuare m am dus la munca inca 4 luni , dar de 2 luni nu mai sunt platit . M am dus la itm si am aflat ca dupa cele 3 luni nu mi sa prelungit CIM si deci am muncit la negru 4 luni , si de aceea va rog spunetimi cum sa determin angajatorul sa mi puna vechimea si pe cele 4 luni lucrate .
mentionez ca in afara de acel CIM pe perioada determinata de 3 luni nu am mai semnta nici un aditional
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 18 Iulie 2011
1. Este si vina dvs. ca ati continuat sa mergeti la munca desi stiati bine ca nu mai aveti CIM valabil.
2. Sesizati imediat ITM pentru a verifica spusele dvs. si a aplica legea.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Faceţi o reclamaţie la ITM numai dacă a-ţi semnat statul de plată după cele trei luni care v-au expirat,dacă aveti vreun fluturaş de salar,dacă aveti vreo foaie de parcurs semnată de d-voastră sau orice alt act semnat de d-voastră în această perioadă sau dacă aveţi colegi care să depună mărturie la proces în cazul în care vă decideţi să daţi angajatorul în judecată.
Cea mai buna solutie este actionarea in instanta a acelui angajator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba silviu35 silviu35 ANGAJATORUL are drept sa te tina 4 zile in proba a 4 ore si sa iti ceara actul de indentitate in original la el permite legea sa faca asa ceva. (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi elibereze cartea de munca VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 am fost data afara din firma verbal ,fara nici o decizie ,mi-am luat medical preventiv ,intre timp au trimis instintare ca nu m-am prezetat la lucru timp de ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat nici un cim elena.miha1983 elena.miha1983 Am si eu o nelamurire, m-am angajat acum 3luni jumate...la angajare nu am semnat nici un fel de contract individual de munca iar la ITM apar cu contract de ... (vezi toată discuția)