avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grefier vs asociat
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grefier vs asociat

exista posibilitaTEA SA FI GREFIER SI IN ACELASI TIMP SI ASOCIAT LA UN SRL? EXISTA CEVA ARTICOLE DE LEGE?
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 14:35, 22 Iulie 2011
Vedeti art. 77 din Legea nr. 567 din 2004, privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea. Veti observa ca functia de grefier este incompatibila cu orice alta functie, publica sau privata, cu exceptia functiilor didactice, iar la art. 77 lit. c) este specificata situatia pe care dumneavoastra o prezentati. Cu stima.
ati omis alin 3 art 77 Legea 567/2004
(3) Prin derogare de la regula prevăzută la alin. (2) lit. c), grefierii pot fi acţionari sau asociaţi ca urmare a legii privind privatizarea în masă.
prin urmare pot sa fiu asociat la un srl?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
atzucna, utilizator
daca esti fericita posesoare a actiunilor date de statul roman pentru stimularea privatizarii da. dar daca vrei sa infiintezi acum o sociatate pe actiuni in care tu sa detii o parte din actiuni nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati privind personalului auxiliar de specialitate al instanþelor judecãtoreºti ºi al parchetelor de pe lângã acestea exuser exuser As avea on intrebare in legatura cu art. 77 din legea nr. 567 din 9 decembrie 2004 actualizata privind statutul personalului auxiliar de specialitate al ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate s.r.l. ELENADYS ELENADYS Buna ziua, Am nevoie de o consiliere .Vreau sa particip la concursul pr postul de grefier arhivar.Legea 567/2004 spune : 1) Funcţia de grefier este ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati traducerirusa traducerirusa Sunt traducator autorizat pentru limba rusa as vrea sa stiu daca functia de grefier este incompatibila cu cea de traducator autorizat. va multumesc (vezi toată discuția)