avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cat timp dureaza exacutarea silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cat timp dureaza exacutarea silita?

buan ziua numele meu esti claudiu sunt din valcea vreau sa spun acum 5 ani am achizitonat un produs electrocanic de la o firma in domeniul respectiv in rate .am platit pana in 2010-februarie de atunci din cauza ca am ramas fara servici nu am mai putut plati creantele au fost vandute la o firma de recuperare debite care de curand mi au trimis instinatre sa platesc suma datorata in valoare de 2000 lei in timp de 3 zile.Eu nu am cum sa achit acesta suma asa repede si banuiesc ca va urma exacutarea silita,vreau sa stiu in cat timp se poate obtine titul de execuare silita ?eu nu am nici un bun pe numele meu am doar un calculator la care nu mai am actele poate sa il execute?poate sa execute alte bunuri din casa care sunt pe numele altor membri de familie?ce poate sa imi execute?va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Wladelu , utilizator 13:36, 19 Iulie 2011
nu va pot executa daca nu aveti bunuri pe numele dvs. trebuie sa obtina in instanta incuviintarea executarii silite si dvs puteti face contestatie la executare. ceea ce va dura cateva luni bune de acum inainte.
Pei si cine a zis ca executarea trebuie sa aiba loc acum ?! poate sa se ceara incuvintarea titlului cu 1 zi inainte de prescriptie, apoi sa mai tina creanta pana o pun in executare inca vro 3 ani fara cateva zile , apoi sa o depuna la un executor care sa aiba grije sa nu se perime si uite asa va executa creanta la suma reactualizata peste vro cativa ani cand dvs deja uitati de ea si or sa aiba ce executa pe bunuri mobile si/sau imobile :))

Parerea mea pe persoana fizica :))

Ps cel mai bine ar fi sa ii contactati si sa stabiliti o intelegere de plata in rate sunt sigur ca vor accepta , nu va bazati ca nu au ce executa acum o executare silita poate dura enorm de mult si intr-un final vor gasi ceva de executat .


cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii edisor edisor in cat timp se prescriu datoriile, dar daca am avut proces intre timp, se socoteste de la data procesului sau de la data restantei (vezi toată discuția)
Vor sa-mi ia casa giovana giovana am girat pentru sora mea la banca cu casa, ea nu a platit ratele si acum sunt buna de plata , banca vrea sa-mi ia casa. sora mea are si ea casa numai ca aei ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita credit ipotecar dacianloi dacianloi Buna ziua, In anul 2005 am contractat un credit ipotecar. Intrind in incapacitate de plata am fost nevoit sa intrerup plata ratelor. Ultima plata a fost ... (vezi toată discuția)