avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

buna ziua ma numesc gaby si as avea o problema va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat.am trait in concubinaj timp de 6 ani din urma acestui concubinaj am si o fetita in varsta de 4ani care momentan este la tatal ei as dori sa stiu cum pot proceda sa o iau de la el pana incep procesul de custodie mentionand ca el locuieste cu tatal lui si nu au nici o sursa de venit si traieste intr-un mediu mizer pt un copil:((si as mai dori sa stiu cat mar costa taxele pt deschiderea procesului de custodie
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:42, 19 Iulie 2011
Aveti posibilitatea sa formulati o ordonanta presedintiala pe calea careia minora sa va fie incredintata provizoriu pana la solutionarea actiunii de incredintare.
Pentru ordonanta presedintiala:
-taxa de timbru de 10.00 lei,
-timbru jud. de 0,30 lei.
Pentru actiunea de incredintare minor:
-taxa de timbru de 6.00 lei,
-timbru jud.0.30 lei.
Instanta competenta:- instanta de la domiciliul paratului.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare sara reis sara reis Buna seara am o antrebare pentru incredintare copil mamei .Minorul e rezultat dintr-un concubinaj tatal nu sa interesat de copil si nici pensie alimentara nu ... (vezi toată discuția)
Custodie bebelus 2 luni alinachr alinachr Buna seara, Problema mea e urmatoarea, eu si prietenul meu avem impreuna un baietel de 2 luni (are numele lui). Din varii motive pe care nu le detaliez aici, ... (vezi toată discuția)
Ordonanþã preºedinþialã - încredinþare minor moldovanlaura moldovanlaura Prin ordonanţă preşedinţială s-a încredinţat minorul, spre creştere şi educare, reclamantei spre creşte Ordonanţa preşedinţială este ... (vezi toată discuția)