avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA infiintat pe alta adresa decat cea de domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA infiintat pe alta adresa decat cea de domiciliu

Buna ziua,

daca vreau sa-mi fac PFA la o alta adresa decat cea de domiciliu, trebuie sa am flotant la acea adresa?
De asemenea, pe cererea catre asociatia de proprietari, sa trec numele meu ca solicitant, sau al proprietarului apartamentului?

Va multumesc
trebuie sa faceti un contract decomodat sau de inchiriere pt. spatiul respectiv, cu propietarul spatiului, iar pe cererea catre asociatia de propietari treceti numele dvs.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
Catalin Burcea - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
In ce contitii se scoate o persoana de la intretinere mariusmitrofan mariusmitrofan Salut Am o intrebare la care probabil asteapta raspuns mai multi cetateni ai acestei tari,in ce conditi se poate scoate o persoana de la intretinere si aici ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez anonim anonim vreau sa cumpar si sa includ in apartamentul meu un oficiu existent ca spatiu comun. vecinii mei de scara sunt toti de acord dar nu stiu legal cum sa procedez ... (vezi toată discuția)