avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informare

multumesc,ptr raspunsurile anterioare am si o ultima intrebare,unde pot afla situatia financiara sau alte informatii despre o firma ca si activitate pe piata,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 21:14, 18 Iulie 2011
exista site-uri specializate care ofera astfel de informatii contra cost. Creati-va un cont demo pe vrajitorul.eu sau rumanien .univers.ro si aflati informatiile din demo.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista saituri pe care se actulizeaza legislatia? MihaiBucur MihaiBucur Buna seara. V-as ruga sa imi spuneti, din constatarile dvs., daca exista un site pe internet unde legile sunt modificate automat pe masura ce sunt modificate ... (vezi toată discuția)
Cat de "legale" sunt site-urile gen forex? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stie cineva daca pentru site-uri gen Forex/ tranzactii online exista vreo institutie, organizatie acreditata care sa le garanteze seriozitatea? ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)