avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Oprire fond rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Oprire fond rulment

Buna ziua!
Va deranjez cu o intrebare: am vandut un apartament in urma cu 2 luni si am platit in avans 200 ron pt intretinere. Am facut o cerere pt recuperare fond rulment (300 ron) si mi s-a spus ca nu mi se restituie fondul respectiv daoarece o sa mi se opreasca intretinerea pana in momentul eliberarii apartamentului, ceea ce nu mi se pare corect, eu fiind pregatit sa platesc cheltuielile respective cash la casierie. Mentionez ca am facut cererea de recuperare pt cash la casierie ca sa intru in posesia banilor cat mai rapid. Mie unul mi se pare un abuz din partea administratorului dar eu nu cunosc legislatia si de aceea astept un raspuns pertinent. Va multumesc pt amabilitate.
Cel mai recent răspuns: marius71 , utilizator 15:19, 19 Iulie 2011
Dar baza legala care ar fi? Se stipuleaza undeva anume acest aspect? Va multumesc.
In conformitate cu aliniatul (4) din art.24 din Anexa la H.G. nr. 1588/2007 fondul de rulment se poate restitui odata cu schimbarea dreptului de propritate ( imediat cum s-a semnat contractul de vanzare- cumparare).Fara alte comentarii si tot feluri de scuze din partea unui simplu angajat ex. administrator.#-o=D>X-(
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
ogra, utilizator
Va multumesc pentru raspuns si mai astept si alte pareri daca acestea exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de rulment ancamirela ancamirela Am vandut apartamentul , urmeaza sa ma mut . Fondul de rulment pe care l-am platit asociatiei de proprietari in urma cu 6 ani atunci cand am cumparat ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment iulian_24 iulian_24 Buna seara , Am si eu niste intrebari fara raspunsuri in legatura cu restituirea \"Fondului de Rulment\": -de ceva timp am facut actele de ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment arlind arlind Buna ziua, Am locuit 5 ani intr-un bloc. Mereu am platit la timp întreținerea. De asemenea am platit fondul de rulment in fiecare an si fondul de reparatii ... (vezi toată discuția)