Buna ziua!
Va deranjez cu o intrebare: am vandut un apartament in urma cu 2 luni si am platit in avans 200 ron pt intretinere. Am facut o cerere pt recuperare fond rulment (300 ron) si mi s-a spus ca nu mi se restituie fondul respectiv daoarece o sa mi se opreasca intretinerea pana in momentul eliberarii apartamentului, ceea ce nu mi se pare corect, eu fiind pregatit sa platesc cheltuielile respective cash la casierie. Mentionez ca am facut cererea de recuperare pt cash la casierie ca sa intru in posesia banilor cat mai rapid. Mie unul mi se pare un abuz din partea administratorului dar eu nu cunosc legislatia si de aceea astept un raspuns pertinent. Va multumesc pt amabilitate.
In conformitate cu aliniatul (4) din art.24 din Anexa la H.G. nr. 1588/2007 fondul de rulment se poate restitui odata cu schimbarea dreptului de propritate ( imediat cum s-a semnat contractul de vanzare- cumparare).Fara alte comentarii si tot feluri de scuze din partea unui simplu angajat ex. administrator.#-o=D>X-(
Fond de rulment
arlind
Buna ziua,
Am locuit 5 ani intr-un bloc. Mereu am platit la timp întreținerea. De asemenea am platit fondul de rulment in fiecare an si fondul de reparatii ... (vezi toată discuția)