avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina personala adusa din Spania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina personala adusa din Spania

Buna ziua. Mi-am adus masina personala din Spania,fiind unicul proprietar,masina fiind noua cand am cumparat-o.Am facut R..A.R.-ul si am scos certificatul de autenticitate in 13.11.2009,dar nu am reusit sa o inmatriculez din cauza imensitatii de taxe. Ma puteti sfatui cum sa procedez? Nu mai am nici macar dreptul la nr provizorii pentru ca deja le-am folosit. Masina este din 2005 si taxa in prezent este peste 4000 de euro....enorm. Am vreo portita sa imi pot folosi masina?


Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism cristian A. cristian A. Buna ziua ! Un autoturism second-hand adus in Romania in 2010 care are RAR-ul efectuat in septembrie 2010 mai poate fi inmatriculat in Romania cu vechea taxa? ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)
Taxa auto prea mare marian 74 marian 74 sa ma invete cineva ce sa fac am cumparat o masina din spania din 2005 luna 2 si toate masinile la fel cu a mea sint euro 4 a mea a iesit euro 3 si ma pune sa ... (vezi toată discuția)