avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare autoturism

Buna ziua ! Un autoturism second-hand adus in Romania in 2010 care are RAR-ul efectuat in septembrie 2010 mai poate fi inmatriculat in Romania cu vechea taxa? Este vorba de un VW Golf 3 1,8 benzina la care taxa veche (conform RAR) ar fi de aprox. 600 euro. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: costachevioleta , utilizator 16:37, 18 Iulie 2011
Puteti solicita inmatricularea fara sa prezentati taxa de poluare ... impotriva raspunsului negativ al serviciului inmatriculari din cadrul institutiei prefectului din judetul de domiciliu puteti face contestatie si sa solicitati obligarea institutiei prefectului sa dispuna inmatricularea fara a fi achitata taxa de poluare.
Buna ziua. Cazul meu este asemanator. Mi-am adus masina personala din Spania,fiind unicul proprietar.Am facut R..A.R.-ul si am scos certificatul de autenticitate in 13.11.2009,dar nu am reusit sa o inmatriculez din cauza imensitatii de taxe. Ma puteti sfatui cum sa procedez? Nu mai am nici macar dreptul la nr provizorii pentru ca deja le-am folosit. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina personala adusa din spania costachevioleta costachevioleta Buna ziua. Mi-am adus masina personala din Spania,fiind unicul proprietar,masina fiind noua cand am cumparat-o.Am facut R..A.R.-ul si am scos certificatul de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de mediu leval leval Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)
Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)