Buna ziua ! Un autoturism second-hand adus in Romania in 2010 care are RAR-ul efectuat in septembrie 2010 mai poate fi inmatriculat in Romania cu vechea taxa? Este vorba de un VW Golf 3 1,8 benzina la care taxa veche (conform RAR) ar fi de aprox. 600 euro. Va multumesc!
Puteti solicita inmatricularea fara sa prezentati taxa de poluare ... impotriva raspunsului negativ al serviciului inmatriculari din cadrul institutiei prefectului din judetul de domiciliu puteti face contestatie si sa solicitati obligarea institutiei prefectului sa dispuna inmatricularea fara a fi achitata taxa de poluare.
Buna ziua. Cazul meu este asemanator. Mi-am adus masina personala din Spania,fiind unicul proprietar.Am facut R..A.R.-ul si am scos certificatul de autenticitate in 13.11.2009,dar nu am reusit sa o inmatriculez din cauza imensitatii de taxe. Ma puteti sfatui cum sa procedez? Nu mai am nici macar dreptul la nr provizorii pentru ca deja le-am folosit. Multumesc anticipat.
Taxa auto de mediu
leval
Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)