avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calatorie minor in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calatorie minor in strainatate

Eu si sotul meu suntem amandoi in Cehia, fetita noastra (in varsta de 2 ani) e in Romania si vrem sa o aducem aici, doar sotul meu poate merge in tara dupa ea. Intrebarea mea este daca putem face aici la un birou notarial declaratia, din partea mea, de care are el nevoie ca sa o scoata din tara?

PS: Daca o facem in limba engleza poate sa o traduca si sa o legalizeze in roamana in tara? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:50, 19 Iulie 2011
Mergeti mai bine la Consulat sau Ambasada si o faceti pt a nu avea probleme!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie copil chonkar chonkar Suntem in vacanta in india , sotul meu find cetatean Indian, iar eu si copilul vrem sa mergem de aici acasa in romania de pasti. Daca sotul nu calatoreste cu ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru minori nascuti in strainatate kraus kraus buna seara, ma numesc kraus.locuiesc in spania. acum o spatamana sotia mea a dat nastere unei fetite. tocmai am reusit sa ii scoatem certificat de nastere ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)