Buna ziua,
Am avut un chirias, persoana juridica, care a desigilat si a adus modificari contorului de gaze fara autorizare. Contractul de inchiriere a incetat in martie 2011, iar predarea efectiva a spatiului s-a facut in iunie 2011(prin proces-verbal de predare primire). Potrivit expertizei metrologice, contorul a fost desigilat in mai 2011. Partida de gaze este deschisa pe numele proprietarului, care refactura consumul de gaze chiriasului. Mentionez ca de la data incetarii contractului de inchiriere si pana la predarea spatiului nu s-a mai incheiat act aditional.
Cum pot sa demonstrez ca cel care a facut modificarile este chiriasul si ce actiune am impotriva lui? Este suficient procesul verbal de predare primire a spatiului?
Multumesc.
Chiar daca a incetat contractul de inchiriere, in martie 2011, a operat tacita relocatiune. Prin urmare pentru a demonstra ca au stat acolo va trebuie atat contractul cat si procesul-verbal de predare primire.
In legatura cu actiunea pe care vreti sa o faceti: practic, ce doriti de la fostul chirias?
Chiriasul nu recunoaste faptul ca a modificat indexul contorului de gaze si, implicit consumul calculat, ca fiind real, de catre cei de la gaze. In consecinta, debitul trebuie platit de proprietar?
Anulare factura
mihai_84
Salut!
In luna ianuarie mi-au schimbat contorul de gaze. In urma acestei proceduri s-au incheiat anumite procese verbale care includeau si indexul contorului ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias
ludo
Daca la expirarea termenului contractual , chiriasul, persoana fizica, nu paraseste locuinta eu , ca proprietar, pot sa reziliez sau sa suspend contractele de ... (vezi toată discuția)